loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 81

Over Jan van Veen Auto’s

Een auto is geen pakje boter. Wij snappen dat als geen ander. Daarom hebben wij, bij Jan van Veen Auto’s gekozen om een groot aanbod aan te bieden. We hebben altijd 250 occasions op voorraad van de A-merken Audi, Volkswagen, Seat & Škoda. Omdat wij zo’n gespecialiseerd autobedrijf zijn, kunnen wij onze klanten een goed advies bieden. We zoeken niet een koper bij een auto, maar een auto voor de persoón. Dat is waar het bij ons bedrijf om draait. Naast een showroom en buitenterrein met ruimte voor 300 auto’s, hebben we een werkplaats waar in een team van 10 gewerkt wordt om alle auto’s klaar te maken. Ons doel is, onze klanten nét dat beetje extra te bieden voor de ultieme klantbeleving.

Over deze vacature


      

Jouw uitdaging

Als online marketing stagiair is het jouw uitdaging ons bedrijf te ondersteunen op het gebied van verschillende disciplines. Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag met het plaatsen, redigeren en optimaliseren van content voor Jan van Veen Auto’s. Uiteraard is het strategisch marketing plan de basis, maar er is veel ruimte voor het opzetten van campagnes. Je vindt het leuk SEO -proof teksten te schrijven en wordt enthousiast van trendwatching in de automotive. Verder maakt ons bedrijf een groei door op het gebied van marketing automation. Zo ben je betrokken bij het opzetten van e-mail templates en e-mailflows. We bieden je de mogelijkheden aan om zowel praktisch als strategisch kennis op te doen over contentmarketing en andere online marketing aspecten.

Jouw team

Je maakt bij ons echt onderdeel uit van het team binnen Jan van Veen Auto’s. We werken in een compacte, platte organisatie in een team waarbinnen ieders inbreng gewaardeerd wordt. Onze werksfeer is erg op elkaar afgestemd, wat je terugziet in de manier van communiceren. Alles is laagdrempelig, we werken met z’n alle naar een groter doel en ieder doet dat op zijn eigen manier.

Jij hebt

· Een vlotte schrijfstijl
· Minimaal HBO- werk en denkniveau
· Een opleiding in de marketing, communicatie
· Interesse in automotive is een pré

Jij bent

· Een enthousiaste, energieke en gedreven student die graag wil leren hoe marketing in de praktijk uitgevoerd wordt,
· Leergierig, je gaat graag zelf op zoek naar antwoorden,
· Creatief en analytisch.

Wij bieden jou

· Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief,
· Een stagevergoeding,
· Flexibele werktijden,
· Hybride werken op kantoor (in Zuilichem) en thuis.

Zin om ons te komen versterken?

We zien graag je sollicitatiebrief en CV aan Jantine van Dalen: jantine@janvanveenautos.nl tegemoet. Nog vragen, neem even contact met ons op. Jantine is bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag, bel gerust naar 0418-673026.

 


pin.svg
CONTACT

Jan van Veen Auto's
Zijlstraat 3, 5305 EE Zuilichem

clock.svg
OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 20:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Neem direct contact op

UPLOAD HIER JE CV

Interesse in een van onze andere vacatures?

Sub Page Slider Image

Online Marketing Stagiair (meewerkstage)

car1

Ervaren Automonteur

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website