loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

image

Professioneel airco onderhoud voor je auto bij Jan van Veen Auto's in Zuilichem

Weet je dat de airco-installatie van je auto regelmatig onderhoud nodig heeft? Ja, het is normaal dat je airconditioning jaarlijks een beetje koelvloeistof verliest. Maar als je airco na verloop van tijd te weinig koelvloeistof heeft, kan dit slijtage veroorzaken. En dat kan behoorlijk prijzig zijn! Niet alleen dat, een airco die niet goed werkt kan ook leiden tot een hoger brandstofverbruik.

Bij Jan van Veen Auto's in Zuilichem raden we je dan ook aan om jaarlijks een airco-check te laten uitvoeren. Waarom? Omdat we begrijpen wat jij als klant nodig hebt en we willen dat je tevreden bent. We hebben al sinds 1994 ervaring in deze branche en onze klanten vertrouwen ons.

Bij onze airco-check zorgen we ervoor dat je airco weer fris en krachtig werkt. We controleren grondig op goed functioneren en lekkages. En niet te vergeten, we controleren je interieurfilter voor altijd frisse lucht in je auto.

Dus waar wacht je nog op?

Breng je auto naar Jan van Veen Auto's in Zuilichem voor een airco-check. We zorgen ervoor dat je airco weer als nieuw werkt, zodat je kunt genieten van comfortabele ritten, bespaart op brandstof en geen dure reparaties hoeft te maken. Maak hier je afspraak!

 

Bekijk overige werkplaatsservices

Sub Page Slider Image

Werkplaats afspraak plannen

plus2.svg
img1

APK - Keuring

plus2.svg
img2

Professioneel onderhoud 

plus2.svg
JVV_Home_Storingsdiagnose

Storingsdiagnose

plus2.svg
img4

Airco-onderhoud

plus2.svg
JVV_Home_Bandenservice

Bandenservice

plus2.svg
JVV_Home_Remmenservice

Remmenservice

plus2.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website