loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

image

Jan van Veen Auto's: Jouw APK-specialist in Zuilichem - Veilig de weg op, al sinds 1994!

Welkom bij Jan van Veen Auto's, dé plek waar jouw auto in goede handen is voor een APK-keuring. Want zeg nou zelf, wil je niet zorgeloos de weg op, wetende dat jouw veiligheid en die van anderen gewaarborgd zijn? Wij begrijpen dat als geen ander. Al sinds 1994 zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden en veilig de weg op gaan.
 
Wat maakt een APK-keuring zo belangrijk? Nou, het is als een gezondheidscheck voor jouw auto. Onze experts kijken naar alle essentiële onderdelen. Denk aan de banden, schokdempers, verlichting en remmen. Alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd, zodat jij met een gerust hart de weg op kunt. En dat is niet alleen goed voor jouw veiligheid, maar ook voor het milieu.
 
Wist je trouwens dat alleen een écht erkend bedrijf jouw APK-keuring mag uitvoeren? Geen zorgen, Jan van Veen Auto's is zo'n RDW erkend bedrijf. Dus je kunt op ons vertrouwen als het gaat om kwaliteit en vakmanschap.
 

Maak vandaag nog een afspraak en ga veilig en zorgeloos de weg op!

Bij Jan van Veen Auto's begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Gewoon even een afspraak maken en wij zorgen ervoor dat jouw auto snel en vakkundig wordt gekeurd. En mochten er reparaties of onderhoud nodig zijn, dan geven we je eerlijk advies en staan we klaar om je te helpen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Jan van Veen Auto's en ga veilig en met een goed gevoel de weg op. Jouw tevredenheid en veiligheid, daar gaan we voor!

Bekijk overige werkplaatsservices

Sub Page Slider Image

Werkplaats afspraak plannen

plus2.svg
img1

APK - Keuring

plus2.svg
img2

Professioneel onderhoud 

plus2.svg
JVV_Home_Storingsdiagnose

Storingsdiagnose

plus2.svg
img4

Airco-onderhoud

plus2.svg
JVV_Home_Bandenservice

Bandenservice

plus2.svg
JVV_Home_Remmenservice

Remmenservice

plus2.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website