loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 59

Servicepas Voorwaarden

Lees hier alle voorwaarden van onze servicepas.

• De Servicepas is kenteken gebonden en geldig tot één jaar na ontvangst. Bij elke onderhoudsbeurt wordt deze weer voor een jaar verlengd.
• Het gratis bijvullen van de olie, koel, rem en is alleen gedekt tussen de onderhoudsbeurten in. Met vloeistoffen wordt bedoelt: Motorolie, Koelvloeistof, Remvloeistof en Ruitensproeiervloeistof. Het gaat alleen om het op pijl brengen van de vloeistoffen. Het vullen van externe flessen etc. hoort hier niet bij. Het bijvullen van de vloeistoffen tijdens regulier onderhoud is onderdeel van de onderhoudsbeurt en wordt niet vergoed d.m.v. de Servicepas.
• Het gratis tussentijds vervangen van verlichting bevat alleen defecte buitenverlichting welke af-fabriek gemonteerd op de auto zit. Xenon en Led verlichting zijn hiervan uitgezonderd. Het preventief vervangen van lampen is niet gedekt. Ook andere type lampen zoals longlife of Bluevision vallen niet binnen de dekking.
• Het repareren van een sterretje in de voorruit gaat om een barst, geen scheur of uitbarsting van maximaal 7 mm groot. Maximaal 8 sterretjes per voertuig worden gedekt.
• De werkzaamheden dienen ten alle tijden bij Jan van Veen Auto’s op locatie in Zuilichem te gebeuren. Extern uitgevoerde werkzaamheden zijn uitgesloten van de dekking en zullen op geen enkele manier worden verrekend.
• Jan van Veen Auto’s behoud ten alle tijden het recht om de algemene voorwaarden van de Jan van Veen Auto’s Servicepas te veranderen. De wijzigingen zullen direct getoond worden op de algemene voorwaarden pagina.
• Jan van Veen Auto’s behoud ten alle tijden het recht om de prijzen van de onderhoudsbeurten vermeld bij de introductie van de Servicepas te veranderen. De actuele prijzen van onderhoudsbeurten zijn op te vragen bij onze werkplaats via werkplaats@janvanveenautos.nl. 

 


 
 
pin.svg
CONTACT

Jan van Veen Auto's
Zijlstraat 3, 5305 EE Zuilichem

clock.svg
OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 20:30 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Vragen of interesse?

Bekijk de overige diensten

img1

Lease

plus2.svg
img2

Garantie

plus2.svg
Sub Page Slider Image

Servicepas Voorwaarden

plus2.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website